Veelgestelde vragen

Contributie

Gedurende de kleine schoolvakanties zijn er geen lessen-trainingen, de contributietermijnen lopen door.
Ook zijn er geen lessen-trainingen op erkende feestdagen.

De contributie bedragen zijn gebaseerd op basis van de lessen en trainingen die gedurende het hele jaar door Masato worden aangeboden.

Category: Contributie

De contributie loopt door in de zomervakantie, Masato bied gedurende de zomervakantie nog steeds lessen en trainingen aan.

Category: Contributie

Lid worden van Masato

Kinderen kunnen bij Masato sporten en dansen:

  • Wushu/Kung Fu vanaf 4 jaar
  • Hiphop-Streetdance vanaf 5 jaar
  • Kickboksen vanaf 6 jaar

 

Opzeggen lidmaatschap

Wanneer u uw lidmaatschap bij Masato wil opzeggen geld hiervoor een opzegtermijn van 1 maand. Uitschrijven kan uitsluitend schriftelijk (niet digitaal of per e-mail). U dient dit af te geven aan de balie bij Masato. Vervolgens krijgt u een bewijs van uitschrijven mee.

Waneer u een contributie achterstand heeft dient u dit eerst te betalen.

Indien uw lidmaatschap bij Masato niet tijdig is opgezegd (1 maand voor het einde van uw contributietermijn)  zijn wij genoodzaakt alsnog 1 maand contributie in rekening te brengen. Gedurende deze maand kunt u nog wel gebruik maken van de trainingen en faciliteiten bij Masato.

Voorbeeld:
Uw contributietermijn loopt af en u wilt daarna ook uw lidmaatschap opzeggen. U dient 1 maand voor het einde van uw contributietermijn schriftelijk

Over Masato

Masato is een sport- en dansvereniging gevestigd in Roosendaal. Sinds medio 2014 hebben wij een eigen locatie.

Na jaren gebruik te hebben gemaakt van openbare voorzieningen en verschillende samenwerkingsverbanden heeft Masato in 2014 een eigen locatie gevonden, waar wij onze activiteiten alle trainers en al onze leden hebben voortgezet. Hier kunnen wij onze missie en visie voortzetten om goede en leuke trainingen/lessen te verzorgen, voor zowel topsporters (NK, EK en WK niveau) als recreanten.

Wij streven ernaar om de kwaliteit van onze lessen en trainingen hoog te houden en de kennis van onze trainers, instructeurs/instructrices up-to-date te houden.

Momenteel treed Masato ook naar buiten onder de naam Masato Sports & Dance Academy

Category: Over Masato

Load More