Fysiotherapie @ Masato

Kaart wordt geladen…

Datum/Tijd
28/09/2015
19:00 – 20:45

Lokatie
Masato Roosendaal

Categorie Geen Categorieën


Maandag 28 september Fysiotherapie @ Masato

Fysiotherapeut Reinier Raaijmakers is dan aanwezig vanaf 20.00 uur voor Intakes/consulten en behandeling.

 

Een Gezonde Visie

Gewrichtspijn, spierpijn, rug- en andere klachten drukken een stempel op de kwaliteit van het leven. Zaken die heel vanzelf-sprekend lijken, worden vaak minder gemakkelijk en soms zelfs onmogelijk. Voor veel van deze klachten kan de klassieke fysiotherapie een oplossing bieden. Maar de mens is meer dan botten, spieren en pezen. Daarom heeft OrthoMedic gekozen voor een gezondheidsconcept dat verder gaat.

Aandacht, Actie en Advies

Cliënten van OrthoMedic krijgen een gedegen onderzoek dat volgens een vast patroon wordt uitgevoerd. Conclusies van dat onderzoek vormen de blauwdruk voor een individuele behandeling. Belangrijke kenmerken van die behandeling zijn de accuratesse en de duidelijkheid. Zo wordt aan de hand van uitgebreide protocollen de behandeling van een cliënt nauwlettend gevolgd en voor alle betrokkenen inzichtelijk gemaakt. Aan de hand van deze protocollen kunnen te allen tijde uitspraken worden gedaan over behandelduur, kosten en doelmatigheid.

Voor wie?

OrthoMedic levert full-service gezondheidsdiensten voor alle leden van Masato. Orthomedic is specialist in onderzoek en behandeling van het bewegingsapparaat en de psyche.

Een aantal leden van het Masato Topsport Wushu Wedstrijdteam zijn reeds diverse malen met succes behandeld!

Want ook de gezonde (Top)sporter kan altijd nog excelleren in zijn of haar Sportprestatie.